Lediga jobb

Vill du vara med på resan till ett mer
socialt hållbart samhälle?

Här är jobben för dig

Gruppchef till avdelningen utemiljö

Läs mer om jobbet

Vi söker en gruppchef till vår avdelning Utemiljö med erfarenhet från skötsel och projekt i utemiljö kring bostäder samt av att leda 10-20 medarbetare både administrativt och operativt. Som gruppchef har du en viktig roll i såväl projektet som i företaget. 

Installationssamordnare

Läs mer om jobbet

Vi söker en erfaren installationssamordnare till Einar Mattsson Byggnads AB och avdelningen för renovering- och tillbyggnad, ROT.

Praktikant inom fastighetsförvaltning

Läs mer om jobbet

Einar Mattsson söker två praktikanter till vår fastighetsförvaltning till våren 2019. Du som går utbildning till fastighetsförvaltare, andra året, är välkommen att söka. 

Projektledare för ROT-tjänster

Läs mer om jobbet

Vi söker en projektledare till gruppen fastighetsutveckling som är en del av Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB. Du har en god känsla för ombyggnads- och underhållsprojekt med en trygghet i att självständigt driva projekt inom detta område. 

Gör en spontanansökan

Fyll i din spontansökan här


Vi tar gärna emot spontanansökningar om du är en person som verkligen vill vara en del i Einar Mattssons framgångar. Du gillar de företrädare och medarbetare du träffat, gillar vårt varumärke och vill fortsätta ladda det med positivt innehåll. 

Vill du bli lärling eller praktikant?

Läs mer om jobbet

Är du intresserad av en framtid inom bygg- eller fastighetsbranschen? Då kanske du är intresserad av att praktisera hos oss. Vi erbjuder varje år ett antal praktikplatser till studenter inom vår organisation. De flesta platserna finns på våra byggarbetsplatser och vi erbjuder även praktik inom vår fastighetsförvaltning.

När vi har lediga praktikplatser annonserar vi ut dem här under ”Lediga jobb”. Du kan också göra en spontanansökan här.  

Hur är det att jobba på Einar Mattsson?


Så här säger några medarbetare 

Medarbetarna är vår främsta styrka

Varje dag går nära 400 medarbetare till någon av våra arbetsplatser. På Einar Mattsson finns en gedigen kunskap och bredd. All den kompetens som finns samlad i koncernen är svårslagen. Som företag är vi stora nog att kunna erbjuda många karriärvägar och små nog att se till individen.

Vi är ett omtänksamt, engagerat och framåt företag. Det innebär att vi arbetar långsiktigt och kundnära, och då krävs att vi omprövar och ständigt utvecklar våra arbetssätt. För dig som medarbetare innebär det att du får chansen att växa inom ramen för ditt arbete, och tillsammans med ditt team.

Vill du vara med och göra skillnad?

Följ oss på sociala medier:

Facebook  Twitter  Linked In

Fråga oss