Lediga jobb

Vill du vara med på resan till ett mer
socialt hållbart samhälle?

Här är jobben för dig

Arbetsledare

Läs mer om jobbet

Vi söker en arbetsledare med erfarenhet från minst ett ROT-projekt alternativt stambyte. Idag har vi två spännande projekt inom kontorsanpassning/nyproduktion som behöver förstärkas med duktiga arbetsledare, ett i Rissne och ett på Södermalm.

Biträdande förvaltare

Läs mer om jobbet

Vi söker en biträdande förvaltare som kommer att ha huvudansvaret för kontakten med boende och den varierande hanteringen i den vardagliga förvaltningen. Du kommer att vara en viktig person i ett aktivt team tillsammans med uppdragsansvarig förvaltare, förvaltare, ekonom och fastighetstekniker. 

Eftermarknadssamordnare

Läs mer om jobbet

Som eftermarknadssamordnare inom byggproduktion ansvarar du för garantiprojekt och vård av eftermarknad. I arbetet ingår att driva och delta i garantibesiktning och slutbesiktningar. 

Entreprenadingenjör

Läs mer om jobbet

Har du tidigare erfarenhet inom ekonomi och söker en tjänst inom bygg- och fastighetsbranschen? Vill du till ett familjeföretag med högt i tak där man visar lever sina värdeord att vara omtänksam, engarerad och framåt? Sök rollen som entreprenadingenjör!

Entreprenadingenjör ROT

Läs mer om jobbet

Har du minst ett års erfarenhet av arbete som Entreprenadingenjör inom ROT eller nybyggnation samt ett stort intresse för ekonomi och vill kunna kombinera dessa i din roll? Då kan rollen som entreprenadingenjör hos oss vara något för dig. 

Förvaltningsekonom

Läs mer om jobbet

Som förvaltningsekonom kommer du att arbeta i team tillsammans med fastighetsförvaltare, bostadskonsulenter och fastighetstekniker i specifika uppdrag. 

Installationssamordnare

Läs mer om jobbet

Vi söker en erfaren installationssamordnare till Einar Mattsson Byggnads AB och avdelningen för renovering- och tillbyggnad, ROT.

Kategoriansvarig inköpare

Läs mer om jobbet

Vi behöver förstärkning med en kategoriansvarig inköpare. Du arbetar i spannet från projektspecifika upphandlingar till långsiktiga strategier för dina kategorier. Att medverka i effektiviserings- och utvecklingsprojekt för koncernen är självklart för dig.

Servicecentermedarbetare

Läs mer om jobbet

 Som medarbetare på servicecenter kommer du att sitta mitt i hjärtat av företagets verksamhet och där hantera alla löpande kontakter med befintliga och blivande kunder och leverantörer, både via telefon, e-post och fysiska möten i vår reception.

Gör en spontanansökan

Fyll i din spontansökan här


Vi tar gärna emot spontanansökningar om du är en person som verkligen vill vara en del i Einar Mattssons framgångar. Du gillar de företrädare och medarbetare du träffat, gillar vårt varumärke och vill fortsätta ladda det med positivt innehåll. 

Vill du bli lärling eller praktikant?

Läs mer om jobbet

Är du intresserad av en framtid inom bygg- eller fastighetsbranschen? Då kanske du är intresserad av att praktisera hos oss. Vi erbjuder varje år ett antal praktikplatser till studenter inom vår organisation. De flesta platserna finns på våra byggarbetsplatser och vi erbjuder även praktik inom vår fastighetsförvaltning.

När vi har lediga praktikplatser annonserar vi ut dem här under ”Lediga jobb”. Du kan också göra en spontanansökan här.  

Hur är det att jobba på Einar Mattsson?


Så här säger några medarbetare 

Medarbetarna är vår främsta styrka

Varje dag går nära 400 medarbetare till någon av våra arbetsplatser. På Einar Mattsson finns en gedigen kunskap och bredd. All den kompetens som finns samlad i koncernen är svårslagen. Som företag är vi stora nog att kunna erbjuda många karriärvägar och små nog att se till individen.

Vi är ett omtänksamt, engagerat och framåt företag. Det innebär att vi arbetar långsiktigt och kundnära, och då krävs att vi omprövar och ständigt utvecklar våra arbetssätt. För dig som medarbetare innebär det att du får chansen att växa inom ramen för ditt arbete, och tillsammans med ditt team.

Vill du vara med och göra skillnad?

Följ oss på sociala medier:

Facebook  Twitter  Linked In

Fråga oss