Lediga jobb

Vill du vara med på resan till ett mer socialt hållbart samhälle? Hos oss på Einar Mattsson finns en gedigen kunskap och bredd. Vi har en stor kompetens samlad i koncernen.

VÅRA MEDARBETARE

Vi som jobbar här

Möt Linda, Josephine, Martin, Bella och Danish som berättar vad de gillar mest.

Här är jobben för dig

4 Just nu har vi 4 lediga tjänster

Medarbetare servicecenter

Läs mer om jobbet

Som medarbetare på servicecenter kommer du att sitta mitt i hjärtat av företagets verksamhet och där hantera alla löpande kontakter med befintliga och blivande kunder och leverantörer, både via telefon, e-post och fysiska möten i vår reception.

Uppdragsansvarig förvaltare

Läs mer om jobbet

Vi söker en uppdragsansvarig förvaltare av befintliga bostadsrättsföreningar. Det är en heltidstjänst och tillsvidareanställning med placering i våra moderna lokaler på Södermalm.

Chef till servicecenter

Läs mer om jobbet

Vi söker en ny chef till vårt Servicecenter som kommer att leda ett team med 10-talet duktiga medarbetare inom reception och felanmälan. Du kommer att ha en drivande och viktig roll i såväl projektet som i företaget. 

VD till Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB

Läs mer om jobbet

Nu söker vi vd till vårt fastighetsförvaltningsbolag inom Einar Mattsson-koncernen. Vi förvaltar idag totalt 15 000 bostäder åt olika aktörer, varav 5500 är våra egna bostäder. 

Praktik eller lärlingsjobb

Praktikplats

Vi erbjuder varje år ett antal praktikplatser. De flesta platserna finns på våra byggarbetsplatser och vi erbjuder även praktik inom vår fastighetsförvaltning. När vi har lediga praktikplatser annonserar vi ut dem här under ”Lediga jobb”. Du kan också välja att göra en spontanansökan.

Spontanansök!

Vi tar gärna emot en spontanansökan från dig som vill vara en del av Einar Mattssons framgångar. Du gillar vårt varumärke, våra företrädare och medarbetare du träffat. Du tycker om vår familjeföretagskänsla.

Så här säger våra medarbetare

"Det är roligt och stimulerande att jobba här eftersom det är lätt att kunna vara med och påverka både verksamhetens och min egen utveckling. Det är ett företag med fina värderingar, omtänksamma och roliga kollegor – trivs du och har kul på jobbet blir det lättare att prestera!"

Linda Platschef

"Inom fastighetsbranschen finns det massor att göra just nu. "

Bella Entreprenadingenjör
Fråga oss