För boende

Allt som är bra att veta för dig som bor i lägenhet.

Hyr en parkering av oss

Är du trött på att leta efter ledig gatuparkering? Vi hyr ut parkeringsplatser och p-platser i garage vid våra fastigheter runt om i Stockholm. Just nu finns det många platser att välja mellan både i innerstaden och i norr- och söderförort.

Om du är intresserad att hyra en p-plats loggar du in på Mina sidor och lägger in dina önskemål. Du kan välja mellan område samt om du önskar parkering utomhus eller i garage. Det går också bra att välja parkering för MC.

Du kan prenumerera så att du får e-postmeddelande när det finns lediga p-platser som passar dina önskemål.

Vi är redo för vintern!

Vi har nu bemannat vår snöjour och inlett samarbetet med de entreprenörer som hjälper oss att skotta med maskiner.

Vid snöfall prioriterar vi att skapa framkomlighet vid portar och till allmänna utrymmen som soprum och tvättstugor. Inne i stan skottar vi snö med snöskyffel och i vissa fall med snöslunga. I ytterstaden tar vi även hjälp av entreprenörer som kan köra bort snö med maskiner. Om det kommer mycket snö på en gång kan det behövas lite tålamod då det kan ta lite tid innan vi hunnit runt till alla fastigheter.

Du underlättar för snöskottningen om du ställer in din cykel i cykelrum eller förråd. Tänk också på att rensa din balkong och terrass så att du inte har blomkrukor eller möbler som riskerar att skadas om det faller ner snö när vi skottar taken. Du som hyr en parkeringsplats ansvarar själv för att skotta snö på parkeringsrutan.

Beställ bredbandstjänster via Zmarket.se

Du som bor i ett hus som ägs av Einar Mattsson har tillgång till ett öppet fibernät. Via Zmarket.se kan du välja mellan ett brett utbud av bredbandstjänster.

Einar Mattssons hus är framtidssäkrade med ett öppet fibernät. Du som bor hos oss kan själv välja leverantör för bredbandstjänster. Gå in på Zmarket.se och skriv in din adress. Sedan kan du jämföra tjänster, logga in och beställa.

Behöver du mer information om vad som passar dig bäst, ringer du Bredbandsrådgivaren 010-130 79 79.

Har du frågor om dina nuvarande tjänster eller behöver teknisk support kontaktar du alltid din tjänsteleverantör.

Värmen i din lägenhet

Värmesystemet ska se till att det är minst 20 grader i din lägenhet. Vid övergången mellan sommar och höst kan det ta lite tid innan det blir varmt i huset. Ha tålamod – värmen är på väg.

Bra att veta

• Håll fritt framför elementet. En soffa eller tjocka gardiner framför elementet kan hindra värmen att stråla ut i rummet.
• Luftventiler vid fönstret ska vara öppna så att det kommer in frisk luft. Luften värms upp av elementen och sprids i lägenheten.
• Du kan kontrollmäta temperaturen i midjehöjd i mitten av rummet. Om det är lägre än 20 grader gör du en felanmälan till oss.

Fråga oss